✔️​ Uforpligtende tilbud

✔️​ Mere end 35 års erfaring

✔️​ Faglig og kompetent bygherrerådgivning

Referencer​

Udvalgte referencer for Peter Secher, Rådgivende Ingeniører ApS.

Boligbyggeri, enfamiliehus, Sønderborg 2009/10.

Bygherrerådgivning i forbindelse med forhandling udførelse af privat enfamiliehus i luksusudgave opført for Torben Brodersen. Byggeledelse, sparring med bygherre, og opfølgning på entreprenør, gennemførelse, aflevering.


Boligbyggeri, 12 boliger, Middelfart2009/10.

Bygherrerådgivning i forbindelse med projektering, forhandling, entrering og udførelse af privat boligbyggeri til udlejning, - 12 kvalitetsboliger, opført for Torben Østergaard. Økonomiopsætning, byggeledelse, økonomistyring, gennemførelse, aflevering.


Kontorbyggeri: Nybygning. 8.500 m2, Erhvervsbyggeri til udlejning, Havnen, Esbjerg, 2008/09.​

Byggestyring og byggeledelse underopførelse af kontorbyggeri.
Kunde: Rambøll


Campingcenter: Ombygning: 3.000 m2, Nybygning: 2.000 m2, Mønten 6, Kolding, 2008.

Bygherrerådgivning i forbindelse med projektering, kontrahering, og udførelse af i alt 5.000 m2 udstilling administration, værksted og lager.
Kunde: KG Ejendomme


Erhvervsbyggeri: Nybygning, 5.000 m2, Videncenter, Kolding Åpark 1, Kolding, 2008.

Byggestyring og byggeledelse under opførelse af kontorbyggeri.
Kunde: Rambøll.


Udlejningsbyggeri, 144 boliger, 13.550 m2, København NV, 2005/07.

Boligbebyggelse 144 udlejningsboliger. Opstart, entrering, byggestyring og projekteringsledelse, gennemførelse og aflevering. (som ansat ved KPC)

​Kontorbyggeri, 1.000 m2, Århus, 2005/06.

1000 m2 erhvervsbyggeri. Entrering, byggestyring og projekterings-ledelse, gennemførelse og aflevering. (som ansat ved KPC)

48 Andels- og ejerboliger, Smørum, 2004/05

​48 ejer- og andelsboliger opført i totalentreprise. Entrering, byggestyring, koordinering og aflevering. (som ansat ved KPC)


62 Ejerboliger, Tåstrup, 2004/05

62 ejerboliger opført i totalentreprise. Byggestyring, entrering, koordinering og aflevering. (som ansat ved KPC)


3.000 m2 Butik, dagligvarer, Hillerød 2004.

Butik og parkeringshus i kælder og på tag. Opstart, entrering, byggestyring og koordinering. (som ansat ved MT Højgaard)


Erhvervsbyggeri m. offentlig service og marina, Middelfart, 2002/2004.​

Kulturøen, Middelfart. Offentlig og privat erhvervsbyggeri samt marina. Tre bygherrer i samme projekt. Projektudvikling, projekteringsledelse, koordinering og byggestyring samt gennemførelse. (som ansat ved MT Højgaard)


Skolebyggeri

Dalby Skole, Kolding, ny udvidelse. Tilbud, opstart, gennemførelse og aflevering. (som ansat ved MT Højgaard)


Boligbyggeri

Sandegraven, Vejle, 224 boliger. Færdiggørelse og aflevering.
(som ansat ved MT Højgaard)


Idrætsanlæg

Cuben - Christiansfeldt Idrætscenter, Ny Idrætshal. Tilbud, opstart, gennemførelse og aflevering. (som ansat ved MT Højgaard)


Logistikcenter, transportcenter

30.000 m2 transportcenter med lagerhotel, terminalbygning og administration til DFDS/DSV. Heraf 9.000m2 lagerhotel opført på 3½ måned. Opstart, entrering, byggestyring, overdraget til færdiggørelse.
(som ansat ved MT Højgaard)


Risikostyring

Undervisning i risikostyring og risikoledelse, MT Højgaard. (som ansat ved MT Højgaard)

​Nyt Sognehus, Dalby, Kolding, 2016-.

Bygherrerådgivning i forbindelse med opstart. Senere totalrådgivning, projektering, samt udbud, forhandling og entrering med entreprenør(er). Efterfølgende byggestyring i udførelsesfasen. Udføres for Menighedsrådet ved Dalby Kirke.

Diverse køberrådgivning, 2017-2018.

Køberrådgivning i forbindelse med køb af privatboliger, samt i forbindelse med opførelse af privarboliger. Styrkelse af ejers tryghed og tilfredshed.
​Citat:
Hej Peter

​Og så vil vi også gerne sige rigtig mange tak for dit professionelle arbejde og din rådgivning. Det har vi helt sikkert værdsat.

​Mvh.    Mette og Christian

Boligbyggeri, enfamiliehus, Kolding, 2017-2018.

Bygherrerådgivning i forbindelse med projektering, forhandling samt udførelse af privat enfamiliehus i luksusudgave opført for privat bygherre. Opgaven omfatter ca600m2 i topkvalitet og luksusudførelse. Sparring med bygherre, og opfølgning på entreprenør, gennemførelse og aflevering.

Bygherrerådgivning, domicilbyggeri, Stensgårdvej 15/17, Middelfart 2016.

Bygherrerådgivning i forbindelse med udvikling, planlægning og opførelse af byggeriet samt byggeledelse på bygherrens vegne, udført efter indhentning og forhandling af tilbud i hovedentreprise. Opstilling og overholdelse af investorbudget. Desuden indkøb af grunde til opgaven. Assistance med udarbejdelse af lejekontrakter. Opgaven omfatter 3.300 m2 eksklusivt udstillings og opbevaringsbyggeri for biler, - og er udført for Selfgarage ApS.

Bygherrerådgivning, Servicestation, Stensgårdvej 13, Middelfart 2017.

Bygherrerådgivning i forbindelse med opførelse af tankanlæg for salg af brændstof til biler, samt byggeledelse på bygherrens vegne. Desuden udmatrikulering af grund til opgaven. Opgaven er udført for Selffuel ApS

Bygherrerådgivning, domicilbyggeri, Stensgårdvej 11, Middelfart 2015-17.

Bygherrerådgivning i forbindelse med planlægning og opførelse af byggeriet samt byggeledelse på bygherrens vegne, udført efter indhentning og forhandling af tilbud i hovedentreprise. Opstilling og overholdelse af investorbudget. Desuden indkøb af grunde til opgaven samt forestået planlægning, udbud, entrering og styring af ikke uvæsentlige bygherreleverancer. Opgaven omfatter 3.250 m2 eksklusiv udstillingsbygning for biler, - og er udført for Selfgarage ApS.


Bygherrerådgivning, anløbsbro ved Turbinehallen, Middelfart 2015.

Bygherrerådgivning i forbindelse med planlægning og udførelse af anløbsbro ved Turbinehallen samt byggeledelse på bygherrens vegne udført efter indhentning og forhandling af tilbud i hovedentreprise. Desuden forestået byggeledelse under opførelsen. Opgaven omfatter en eksklusiv anløbsbro til anløb for små og mellemstore skibe og er udført for Selfestate ApS.

Sygehusbyggeri, Udvidelse af Kolding sygehus, ca. 20.000 m2, Kolding, 2015-16.

Byggeledelse med ansvar for lukning og indvendig komplettering af sengebygning med ca. 200 sengestuer, diverse administrative lokaler. Installationer, atrier mv., opført for Region Syddanmark. Byggeledelse ved deltagelse i byggelederteam under gennemførelse. Opgaven er udført for NIRAS (i NIRAS’ navn).

Fængselsbyggeri, Søbysøgård, ca. 4.000 m2, Nr. Lyndelse, 2013-14.

Fængselsbyggeri med 42 lukkede pladser, opført for Direktoratet for Kriminalforsorgen. Byggeledelse inkl. del af udbudsprojekt (Byggesagsbeskrivelse, udbudstidsplan og byggepladsplan), delvist fagtilsyn (konstruktioner), gennemførelse og aflevering. Afleveret november 2014. Opgaven er udført for NIRAS (I NIRAS’ navn).

Bygherrerådgivning, Kolding Lystbådehavn, Kolding 2013 - .

Bygherrerådgivning samt projektudvikling i forbindelse med planlægning af Ny Marina med kommende boligområde i Kolding, i samarbejde med Kolding Kommune. Opgaven omfatter udvidelse med ca. 500 bådpladser med tilhørende landfaciliteter. Opgaven pågår og udføres for den selvejende institution Kolding Lystbådehavn.

Bygherrerådgivning, domicilbyggeri, Udvidelse af hostingcenter, Middelfart 2013.

Bygherrerådgivning i forbindelse med udførelse af byggeriet samt byggeledelse på bygherrens vegne. Udført efter indhentning og forhandling af tilbud i hovedentreprise. Desuden forestået byggeledelse under opførelsen. Opgaven omfatter ca. 200m2 Kælder opført i tilknytning til eksisterende kontorbyggeri i drift. Udført for Bunker Holding Estate A/S.

Bygherrerådgivning, domicilbyggeri, Turbinehallen, Middelfart 2011-2013.

Bygherrerådgivning i forbindelse med planlægning og opførelse af byggeriet samt byggeledelse på bygherrens vegne udført efter indhentning og forhandling af tilbud i hovedentreprise/storentreprise. Opstilling og overholdelse af investorbudget. Desuden forestået byggeledelse under opførelsen. Assistance med udarbejdelse af lejekontrakter. Opgaven omfatter 2.600 m2 eksklusivt domicilbyggeri opført i nedlagt turbinehal på havnen i Middelfart for Selfestate ApS.

5- årsgennemgang, Domicilbyggeri 2012.

Bygherrerådgivning i forbindelse med gennemførelse af 5-årsgennemgang af domicilbyggeri, kontorer mv. for DB Ejendomme A/S i Middelfart. 

Boligbyggeri, Light House, Havnen, Århus 2011/2013.

Projekteringsledelse i forbindelse med opførelse af 126 boliger, bygning L i projektet ”LightHouse” på havnen i Århus. Desuden projekteringsledelse i forbindelse med elementprojektering på samme sag, samt projekteringsledelse af 3 eksklusive penthouselejligheder i samme projekt. Derudover forestået sikkerheds- og logistikkoordinering under udførelsen. Opgaverne er alle udført for MT Højgaard.​

​Assistance tagdækning, KUA2, København 2011/2012.

Assistance af byggeledelse i forbindelse med gennemførelse af tagdækningsentreprise på Københavns Universitet, Amager, 2. byggeafsnit. For Hetag Tagdækning, Sjælland.

Tilbygning Frimurerlogen, Kolding 2011/2012.

Bygherrerådgivning, kontrahering, tilsyn, gennemførelse i forbindelse med udvidelse af Frimurerhuset i Kolding.

Kunstværk ved domicilbyggeri, Middelfart 2011.

Bygherrerådgivning, udbud, og gennemførelse af bassiner og teknik i forbindelse med etablering af kunstværker på grund ved domicilbyggeri (flere springvand, skjult teknikrum i terræn mv.), DB Ejendomme A/S, Middelfart.

Boligbyggeri, enfamiliehus, Strandhuse, Kolding 2011.

Bygherrerådgivning/tilsyn i forbindelse med udførelse af privat enfamiliehus i opført for Lisbeth og Jørgen Hansen, sparring med bygherre, og opfølgning på entreprenør, gennemførelse, aflevering.

5- årsgennemgang, Middelfart Havnefront, Boligbyggeri 2010/2011.

Bygherrerådgivning i forbindelse med gennemførelse af 5-årsgennemgang af Havnefronten i Middelfart.

Privat boligbyggeri, ejerlejligheder med fælles P-kælder, - for Middelfart Sparekasse.

5- årsgennemgang, Kulturøen, Middelfart, Erhvervsbyggeri m. offentlig service 2010.

Bygherrerådgivning i forbindelse med gennemførelse af 5-årsgennemgang af Kulturøen i Middelfart.

Offentlig og privat erhvervsbyggeri. To bygherrer i samme projekt, - for Middelfart Kommune og Middelfart Sparekasse. Desuden assistance ved drift- og vedligeholdelsesopgaver.

Erhvervsbyggeri, renovering, P. Christensen, bilcenter i Padborg og Odense, ca. 3.000 m2, Bygherrerådgivning 2010/2011.

Bygherrerådgivning og udbud i forbindelse med myndighedsbehandling og entrering af totalentreprise, vedr. bilcenter for P. Christensen, Ejendomme A/S.

Erhvervsbyggeri, KG Camping, genopførelse efter brand, 2.000 m2, Bygherrerådgivning 2010/2011.

Bygherrerådgivning i forbindelse med myndighedsbehandling, udbud og entrering efter brand, af Campingcenter for KG Camping i Kolding.

Butikscenter, Bloms Butikker, Skanderborg, 25.000 m2, Projekteringsledelse 2010/2012.

Projekteringsledelse af projektet Blom’s i Skanderborg: 25.000 m2 butikscenter med tilhørende P-kælder og P-dæk samt kontorlokaler, for A. Enggaard, Århus. Hovedprojektering af Totalentreprise, samt gennemførelse af byggemøder i udførelsesfasen.

Bygherrerådgivning, skolebyggeri, Kolding Realskole, 2009/2011.

1.000 m2 skolebyggeri opføres for Kolding Realskole. Bygherrerådgivning i forbindelse med lokalplanlægning og opførelse af skolebyggeri. Totalentrepriseudbud, forhandling og kontrakt med totalentreprenør, samt overtilsyn samt bygherrerådgivning i udførelsen. Totalentreprise. Desuden er udført 1-årsgennemgang vedrørende samme byggeri.

Boligbyggeri, enfamiliehus, Sønderborg 2009/10.

Bygherrerådgivning i forbindelse med forhandling udførelse af privat enfamiliehus i luksusudgave opført for Torben Brodersen. Byggeledelse, sparring med bygherre, og opfølgning på entreprenør, gennemførelse og aflevering.

Boligbyggeri, 12 boliger, Østerhus, Middelfart 2009/10.

Bygherrerådgivning i forbindelse med projektering, forhandling, entrering og udførelse af privat boligbyggeri til udlejning, - 12 kvalitetsboliger, opført for Selfrent ApS. Økonomiopsætning, byggeledelse, økonomistyring, gennemførelse, aflevering.

Kontorbyggeri, Dokken, 8.500 m2, Esbjerg 2008/09.

8.500 m2 erhvervsbyggeri, opført for Pedersen Gruppen, Esbjerg, med diverse lejere, bl.a. Rambøll. Økonomiopsætning, byggeledelse, sparring for projektleder, gennemførelse og aflevering. Opgaven er udført for Rambøll A/S (I Rambølls navn).

Kontorbyggeri, Åparken, 4.500 m2, Kolding, 2008.

4.500 m2 erhvervsbyggeri, opført for SEB Pension, med 5 lejere, bl.a. Rambøll, Tegnestuen Mejeriet, KPMG, Trekantområdet, Kuben. Byggeledelse, gennemførelse og aflevering. Afleveret november 2008. Opgaven er udført for Rambøll (I Rambølls navn).

Erhvervsbyggeri, KG Camping, ombygning og udvidelse, bygherrerådgivning, Kolding 2008.

Bygherrerådgivning i forbindelse med projektering, forhandling og entrering af privat erhvervsbyggeri for KG Camping i Kolding. Erhvervsbyggeri bestående af om - og tilbygning af i alt 5.050m2 udstilling, værksted og lagerbyggeri. Rådgivning vedr. jura og teknik til direktion og bestyrelse.

​Peter Secher Rådgivende ingeniører ApS

CVR: 31584388

​Tlf.: 75 54 20 08

Mobil, Peter Secher: 20 24 20 08

​E-mail, Peter Secher: ps@peter-secher.dk