✔️​ Uforpligtende tilbud

✔️​ Mere end 35 års erfaring

✔️​ Faglig og kompetent bygherrerådgivning

Om os​

Lidt om Peter Secher, Rådgivende Ingeniører


Vi tilbyder en ordentlig rådgivning.
​Filosofien bag etablering af Peter Secher, Rådgivende Ingeniører er at det skal være muligt at få en ordentlig rådgivning, - og med dette mener vi en rådgivning uafhængig af øvrige aktører i byggebranchen. Vi er uafhængige af arkitekter, ingeniører, håndværkere og entreprenører.
Rådgivning tilbydes med baggrund i mere end 35 års erfaring i branchen indenfor projektudvikling, projektering, projekt- og byggeledelse, i såvel rådgivende ingeniørvirksomhed som entreprenørvirksomhed. Denne erfaring danner baggrund for, at kunne forudse og undgå de fleste faldgruber og ”snublesten” i forbindelse med gennemførelse af en byggeproces. Jo tidligere vi kommer på banen jo flere faldgruber og ”snublesten” kan forudses og undgås. 

​Rådgivningen foretages altid med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Derfor arbejder vi målrettet og effektivt mod at opfylde disse behov, ved altid at yde den fornødne indsats, - og vi gør det omhyggeligt. Udover rådgivning tilbyder Peter Secher, Rådgivende Ingeniører også assistance i forbindelse med spidsbelastningssituationer i større eller mindre byggevirksomheder. Dette tilbydes med den samme erfaring og ekspertise. Alle ydelser tilbydes udført i regning eller efter forudgående aftale som et fast tilbud for en veldefineret opgave.

Peter Secher, Rådgivende Ingeniører arbejder under devicen:

”Byggeri med omhu”


På gensyn til en afklaring af hvilke muligheder, der ligger i netop dit projekt.

​​

​Peter Secher Rådgivende ingeniører ApS

CVR: 31584388

​Tlf.: 75 54 20 08

Mobil, Peter Secher: 20 24 20 08

​E-mail, Peter Secher: ps@peter-secher.dk